Monday, January 14, 2008

Награди за 2007 (номинации и категории)

Зад нас остана една интересна и изпълнена с емоции година и както обичаме да казваме за всяка година която минава "тази беше най-важната до сега". Но, какво е да изпратиш една година и да посрещнеш новата без да направиш дори и кратка равносметка и да се замислиш за по-важните моменти в нея и да потърсиш това което наистина си струва да се помни занапред. Поради цялото това обстоятелство ми дойде като идея да направим награждаване на по-важните неща през годината, нещо което да замени миналогодишния пост "тъпните на 2006". Искам повече хора да проявят активност , аз ще се опитам да нахвърля някакви идеи, но разбира се аз постоянно забравям важни неща, така че за да бъде класацията и съответно награждаването обективно ми трябва и вашето мнение, може да дъдете идея за нови категории и тнт. Ето какво ми се върти до тук в главата

НАГРАДИ "ЗЛАТЕН ТАПАК 2007"
-Категории
=Номинации


Първата категория е за най-разочероващия момент към когото сме имали големи очаквания, така че категорията може да се озаглави "Ъ, бахти тъпнята"
В тази категория номинациите са следните

- САМОДЕЙНОСТ 2007 !
Безспорно и лично за мен едно от пълните разочерования на 2007, не толкова че самодейността беше тъпа, просто към това събитие винаги сме имали огромни надежди, а този път бяха малко истинските ентусиасти и духът на самодейността просто липсваше.

-БАЛЪТ
Едно от нещата в които хвърлихме огромна енергия в подготовката, то като се замисли човек 12 години се готвихме за този момент. Но, дали беше според очакванията ни, дали въобще сме имали големи надежди? Слагам го в катогията защото всеки би имал мнение и съм сигурен че за някой бала определено беше Ъ,бахти тъпнята!

-ФИЛМОВАТА 2007
Една абсолютно мизерна и нещастна 2007 ще се отнася до кино и филми, хубавите филми които излязоха се преброяват на пръстите на едната ръка, дори зимата е абсолютно безплодна, бях писал пост за какво да очакваме през 2007 в киното и разочерованието беше пълно, като при това за жалост дойде от зъглавия към които хранехме много позитивни очаквания (Зодиак)

-ХИЖИТЕ
Разходките в планината бяха едно от нещата с което винаги ще помним 2006, но като цяло въпреки няколкото ходения през миналата година, като цяло 2007 беше жалко подобие на предходната година. Не мога да се сетя за нито една хижа, която да ни е сгряла сърцата при все че не бях на общата планина, за това може да имате и друго мнение

-БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ
Аз лично се чувствам много разочерован от това че не се класирахме за европейското по футбол, най-добрия 3-ти отбор в групите, но по-добре последен в града от колкото първи на село...

ами това е, за сега само 5 номинации в тази категория

Втората категория е за най-голяма тъпня на 2007, може би най-интересната категория. Предишния носител на приза без съмнение са кварталните газета? Кой ли ще се овенчае с тази престижна награда?

тук дайте идеи, аз бих сложил
-Ей тъй, ина жабка

-Багера копай

-За пиратките ли питате

-Дичак...

и тнт.


Тъй като темата е много дълга ще спра с поста до тук , искам първо мнения да прочета след което, може би до края на седмицата ще анонсирам още 2 категории :)

3 comments:

Anonymous said...

Монко, към тъпите събития, може да добавиш и раздаването на диполомите(и двете) понеже те също не бяха никак забавни, даже в момента не мога да определя, кое от двете раздавания беше оп-абсурдно и не добре замислено!!!

Unknown said...

Мен пък бала ми хареса! Както и филмите не бяга лоши, явно не знаеш какво да гледаш :)

Na-Da said...

е 4акайте спартанци, има време за всички номинации, после ще раздаваме награди... първо да довършим лук а лайка