Tuesday, February 12, 2008

OMG ?! Ренесанс в уеб-пространството !!!

Няма как да не отразя ,казано без излишна скромност, СЪБИТИЯТА, които се случиха в последните няколко дни...седмици. След затишие от страшно много време, няколко кутлови блога бяха обогатени с нови писаници. Но да даваме ред по ред.

1. http://dbotev.blogspot.com/

Блогът на господин Д.Б. , същесвуващ от известно време, сам по себеси е събитие в уеб-пространстово, въобще не се ебавам, дано авторът има вдъхновение и пише по-често вътре! Относно заглавието на блога предполагам, че има връзка с марката вино или по-скоро носталгията към нея или направо липсата и на англииския пазар :P

2. http://me4aka.blogspot.com/

OMG,OMG,OMG! Място, което само със съществуването си прави всеки коментар безсмислен. Само вижте - 3 поста и над 1000 посетители, което прави средно по 333.3333 (333) на пост. Браво на мечката! А иначе заглавието doppelkeks е поредната тъпня, за която е нужно допълнително разаснение.

3. dimana.there4you.org

Аз самият не вярвах че в този блог ще видим някога нова писанка, но ето че Фуртуна ни се усмихна и Димана ни зарадва с дълъг и подобаващо за нея, много интересен за четене пост.


4. martin.there4you.org

Никой не е мислил че блогът на Марто някога ще умре, за това затишието в него беше логично рано или късно да приключи... и очакваното стана, при това завръщането беше ознаменуване с гръм и трясък...от страна на Рамбо...




Това е май повече от съвпадение. Дали стават блоговете от демоде, ретро, както бях прогнозирал в един стар пост? При всички положения ако тенденцията се запази лично на мен ми придстоят по 30-40 минути на ден в четене на хорските работи, като в доброто старо време.

Разбира се използвам уникалния повод да промотирам поредния глупав пост в позабраения от мен , пък и 100% от всички останали Storyboard. Няма да ангажирам вниманието ви с дълги разкази с 2-3 трупа, ако някой има желание може да метне едно око

http://naivailotypnite.blogspot.com/


Айде със здраве и... цитатът на деня

Bender:
Porn,Porn, Free Porn
GET RICH WATCHING PORN?! Well that one is hard to believe!
...
Warning Perform Virus-Scan
YES NO

Bender: Performing Virus-Scan?! Pffff ! I'm waiting for porn over here!



P.S.
Обещавам тия дни да сложа още няколко човека в look-a-like тъпото е че то повечето се знаят и няма да са изненада ама ще се опитам да направя нещо интересно

2 comments:

nemchedogg said...

ами то при липса на достатъчно богат социален живот, човек посяга към киберпространството. това е по-скоро тъжно от колкото весело! ама кво да са прай, поне е няква жалка комуникация с приятелите, кво като не е директна.

P.S. вече станах студентка (или поне се надявам да е така, въпреки че не виждам много смисъл и да съм)

Anonymous said...

по-скоро пореден блог hype и ефект на пеперудата :) де да бяха демоде тея блогове, нямаше дами се налага да чета по 2 часа на ден хорски неща :)