Saturday, June 07, 2008

Clash of Titans (part 2)

И така, след не много голям читателски интерес смятам да разлая кучетата с втората част на титаничните битки. Предваритено искам да обявя победителите от предишния брой, а именно JohnMcLane > Rambo и The Terminator > Robocop , което означава че брус и арни продължават напред в надпреварата а на Рамбо и Робокоп желая успех в живота и любовта- тая година булка, догодина люлка. Първата битка днес ще излъчи съперника на Арни в следващия кръг и за да е честно отново ще става въпрос за механичен сблъсък :

Optimus Prime



VS




Bender Rodrigez


Можете да спекулирате колкото си искате върху изхода на този двубой... Следващата колизия бих описал с 3 думи- битка за оцеляване, победителя от нея ще се изправи с/у брус в следващия кръг...


Montgomery Wick (Vertical Limit)



VS



РУЕН

една от най-очакваните битки- синовете на планината един срещу друг... Следващата тематична насоченост в двубоите е чисто музикална- без повече разяснения ето и следващия сблъсък

Trent Reznor




VS

ах... няма да му е лесно



КОРИ

приликите м/у двамата са повече от разликите, но уви, единият от тях само ще продължи напред. (давай Кори, ще викам за тебе)

Това е за сега :)

5 comments:

joro said...

Как обаче обяви, че Брус победи. Каквото и да си говорим Рамбо e ултиматната машина за убиване, той е жаден за кръв и постига целите си чрез убиване, докато мисля че на Брус не му е приятно да убива ама му се налага. Къде е тънката разлика?

Who are you and why should I care? Оптимус е една кола/камион и все пак робот, така че тук е спорно дали е истински робот. Бендър Бендинг Рррродригез безспоорно печели този двубой с bite my shiny metal ass.

За следващата битка съм пас. не съм бил на планина с руен, само съм чувал истории.

Относно кори - хм. Наистина ще му е трудно. И двамата издадоха безплатни албуми и двамата имат много проекти и те са групата, докато музикантите се сменят. И двамата имат широка публика и на двамата съм бил на концерт. Ще помисля още малко.

Anonymous said...

Като страничен наблюдател реших и аз да се намеся в спора и да защитя добрия стар дядо Брус. Рамбо може да е як, ама е тъп като биче. Едва ли може да се сравнява с гения на умиращия трудно, да не говорим да измисля забиващи реплики от рода на "I was out of bullets!"...Не е важно количеството, а качеството на трепането...да трепеш със стил. Дядо Брус не спира да ни удивлява с новите си начини на убиване...да сравняваш Брус с Рамбо е все едно да сравниш Некромансер с Барбериан...едното е красота и изящество на иновативността, другото е безкрайно цъкане с мишката докато не ти писне щото се чувстваш като касапин...дядо брус не умира в нашите сърца!!!

Martin Bakardzhiev said...

оптимус, макар и притежаващ повече физически качества, мисля че се бори за добра кауза, което го прави крайно ограничен и неефикасен в реалния живот. докато бендър бивайки героя на новите поколения, особено ако си говорим за реален живот, не мисля че би могло да има нещо което да му се опре. c'mon bender, enslave all humanity. ние сме с теб
оня от вертикалната граница хич не ми го пробутвай щото той и без тва умря. как може да слагаш човек сколнен към саможертва в битка за оцеляване. руен пък познава всички билки и свири на акордеон. може да е малко, ама избутва пред монтгомъри.
кори, макар и с цели три групи ще има да направи поне още пет такива, да направи няколко календара и да си смени блога поне още три пъти докато успее да стигне бате ти трент.

деница said...

И аз съм за Трент, щото Регрета ми се види малко непродуктивен напоследък.
Бендър е ясен, че печели. Срещу който и робот да го изправиш, мисля че Бендър си е ултимативния шампион в тази категория. Този другия не знам от къде го измисли.
Сега, Руен и Монгомъри са трудна битка, особено след като видяхме, че екскурзионно можем и сами да си направим. Жалко само че тъй и не успя да те прати в ЦПШ-то. Май титли по-добре да не връчваме посмъртно, тъй че айде Руен да е. Има вицове за него и не спира да ръси лафове.:)

Anonymous said...

аз съм за себе си и бендър!